Certificari

Societatea ElectrocenterDue este aliniata deplin la sistemele nationale si internationale de management al calitatii, sisteme prin care se orienteaza si, ulterior, se controleaza orice organizatie in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a produselor oferite clientilor sai.

Certificarile obtinute de ElectrocenterDUE au adus numeroase beneficii, atat noua cat si clientilor nostri. Au imbunatatit cu peste 50% timpul de livrare spre clienti, au redus cu peste 40% timpul de productie sau executie, oferindu-ne recunoastere in plan national si international.

ISO 9001

ISO 9001: standardul international de referinta pentru sistemele de management al calitatii. Acesta este preferat de peste 1.000.000 de companii in peste 160 de tari. Acest standard asigura imbunatatirea calitatii produselor, proceselor si serviciilor, sporind nivelul de satisfactie al clientilor. Totodata, ofera dovada clara a angajamentului nostru pentru calitate.

ISO 14001:2005

ISO 14001: standardul international care atinge aspecte legate de managementul de mediu, ajutand companiile sa tina sub control impactul asupra mediului si le ofera un cadru necesar ca sa imbunatateasca in mod constant performantele in acest domeniu. 
Acest standard reduce costurile legate de managementul deseurilor si de distributie, reduce consumul de energie si materiale si imbunatateste imaginea societatii!
Ne pasa de mediu si dorim sa contribuim la asigurarea unui viitor sustenabil generatiilor ce vor urma!

OHSAS 18001:2008

OHSAS 18001: standardul international ce dovedeste existenta si mentinerea unui sistem de management al sanatatii si securitatii la locul de munca, oferind acele masuri necesare pentru controlul riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii muncii si pentru imbunatatirea performantelor in acest domeniu.
Acest standard promoveaza un mediu sanatos si sigur pentru angajati, crescandu-le performanta si asigurandu-le reducerea si prevenirea accidentelor de munca, precum si a accidentelor urmate de pierderi de vieti, pierderi de resurse si consum de timp.

Atestat ANRE nr. 7363

Atestat ANRE nr. 7363: un atestat de competenţă în domeniul proiectării şi executării de instalaţii electrice interioare pentru construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene şi subterane, la tensiunea nominală de 0,4 kV.
Acest atestat ii certifica beneficiarului ca executia si verificarea prizelor de pământ, automatizările şi acţionările electrice, reparatia şi intreţinerea instalaţiile electrice, verificările instalaţiilor electrice, au fost facute conform normelor in domeniu, aflate in vigoare la acel moment.

Atestat ANRE nr. 7923

Ce este atestatul nr. 7923?

- este atestat de competenţă în domeniul executării de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale cuprinse între 0,4 kV şi 20 kV şi de posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV.

Licența de funcționare eliberată de IPG

Licența de funcționare eliberată de IGP: aceasta licenta reprezinta autorizatia eliberată de către Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru efectuarea activităţilor de proiectare, instalare, modificare sau intreţinere ale componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracţiei.

Autorizație de funcționare eliberată de IGSU

Autorizație de funcționare eliberată de IGSU: este autorizatia eliberată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă pentru efectuarea lucrărilor de instalare şi întreţinere a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu.