Servicii

Indiferent ca proiectul este de o anvergură mai mică sau mai mare noi vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii. Planificăm, proiectăm, construim, upgradăm, extindem, modernizăm, optimizăm infrastructură și facilități ducând astfel proiectul de la concept la realitate, de la stadiul inițial la funcționalitate.

Deoarece clienții așteaptă și merită soluții fiabile la fiecare proiect, indiferent de complexitate, țelul nostru este să atingem și chiar să depășim așteptările clienților oferind servicii practice și inovative.

design

Proiectare

Un proiectant de succes realizează proiecte ce scot în evidență arhitectutra clădirii, optimizând în același timp consumul de energie electrică. Excelența în domeniul instalațiilor electrice profesionale presupune creativitate, eficiență și atenție la detalii. Acestea sunt calitățile pe care le veți găsi la compania noastră dacă veți hotărî să colaborăm.

Execuție instalații electrice

Noi înțelegem importanța instalațiilor electrice, de aceea echipa noastră de ingineri și specialiști în domeniu aplică o abordare unică fiecărui proiect în parte pentru a oferi soluții care să satisfacă nevoile clienților, deviza lor fiind una simpla: ingeniozitate. Noi creăm instalații sigure, care transformă orice spațiu în unul prietenos, dar și funcțional în același timp.
 

Execuție tablouri electrice

Tablourile electrice sunt o componentă de o importanță vitală în orice proiect, dar în special în cele de anvergură. Suntem un nume respectat în acest domeniu datorită tablourilor electrice de calitate superioară oferite cu ajutorul partenerilor noștri, dar în special datorită execuției care vă va transforma în posesorul unei instalații electrice sigure și fiabile.

Sisteme antiefracție

Timpurile s-au schimbat. Vedem fapte de vandalism sau furt tot mai des în jurul nostru, de aceea trebuie să fim conștienți de riscurile la care suntem expuși și să le reducem la minim. Câte măsuri de securitate sunt necesare? Cât să cheltuim pentru securitatea noastră? Care este sistemul de securitate cel mai potrivit pentru noi? Acestea sunt întrebări la care veți găsi răspunsuri împreună cu specialiștii noștri în domeniu.
 

Sisteme de supraveghere video

Este mai important să previi decât să repari daunele. Sistemele noastre de supraveghere vă vor ajuta să conștientizați amenințările și vulnerabilitățile pe care le aveți. Vă putem asista în dezvoltarea unor strategii pentru a reduce aceste vulnerabilități cu ajutorul sistemelor noastre de supraveghere personalizate, care vă vor ajuta sa fiți pregătiți pentru viitor, sau să găsiți un raspuns în cazul unor situații neplăcute.
Senzor fum

Sisteme de semnalizare incendiu

Protecția noastră și a bunurilor personale sunt elementele cheie în acest domeniu. Focul poate cauza daune majore dacă nu este detectat într-un stadiu incipient, în care se emana fum și căldură, dar focul nu este înca declanșat. Sistemele noastre sunt ideale pentru cei dintre dumneavoastră care dețin bunuri de valoare, sau spații mari nesupravegheate constant, unde o avertizare din timp în caz de incendiu este esențială.
 
pontaj

Sisteme de control acces și pontaj

Sunteți în căutarea unei soluții pentru controlul accesului? Doriți să achiziționați un sistem flexibil, care să vă acopere nevoile actuale, dar care să se plieze pe o eventuală creștere a numărului de personal în viitor? Toate aceste lucruri sunt posibile dacă apelați la ElectrocenterDUE.
lan

Rețele de voce, date și imagini

Rețelele VDI sunt probabil singurul lucru pe care îl au în comun toate companiile, ele fiind o necesitate în zilele noastre. Diferența dintre ele se face totuși prin trei elemente: siguranță, rapiditate și funcționalitate. Din fericire, de asta ne ocupăm noi, prin instalarea unor rețele versatile, puternice și eficiente.
 
intercom

Interfoane și videointerfoane

Sunt prezente în viața noastră la fiecare pas: la casa noastră, la scara blocului, la locul de munca, sau la instituțiile publice. Cine poate să vi le monteze? Oricine. Diferența o facem însă noi, cu cei 13 ani de experiență în spate și cu o echipă specializată de intervenție foarte promptă în cazul unor defecțiuni.
bms

Lucrări speciale: BMS

Pe masură ce evoluăm spre clădiri mai complexe, mai performante și cu un consum mai eficient al energiei electrice, este evident că avem nevoie de aceste sisteme de management al clădirilor. Volumul de date ce trebuie stocat este tot mai mare, ceea ce aduce după sine o nevoie mai mare de energie, dar și o supraveghere mai atentă. Cum rezolvăm aceste probleme? Prin aceste sisteme de management pe care puține companii românești le pot executa. Noi ne mândrim că facem parte din această categorie.
 
industrial-automation

Automatizări industriale

De-a lungul timpului cele mai importante concepte în producția industrială au fost costul și calitatea. Dar în prezent clienții nostri vor mai mult: fiabilitatea și disponibilitatea utilajelor, flexibilitatea de a produce o gamă largă de produse fără schimbări majore în timp, pe scurt: eficiență maximă și pierderi minime. La ElectrocenterDUE prețuim aceste idei și împreună cu partenerii noștri suntem pregatiți să vă sfătuim si să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie pentru a vă eficientiza producția.
Consultanta

Consultanță în domeniul energetic

Mulți dintre noi avem o viziune, dar nu găsim soluția. Datorită experienței acumulate în domeniu, noi înțelegem ce este important pentru clienți, iar echipa noastră de experți dedicați și specializați, vă poate oferi soluția. ElectrocenterDUE nu crede în rezolvări standard în nicio industrie. Noi știm că soluțiile personalizate vă vor aduce un avantaj competitiv, și o reducere semnificativă a costurilor. Așadar, indiferent dacă sunteți companie mică sau de anvergură vă așteptăm să transformăm viziunea în realitate.