Despre noi

Inființata în anul 2000, ElectrocenterDUE aduce de peste 18 ani lumina în casele dumneavoastra, da culoare centrelor comerciale, sprijina industria oferind o infrastructura solida.
Pe scurt ElectrocenterDUE construiește în prezent pentru un viitor stralucit, fie ca e vorba de sectorul industrial, comercial sau de viața de zi cu zi. Prioritatea noastra principala este menținerea dvs., a casei dvs. sau a afacerii dvs. în condiții de siguranța.

Codusa de un colectiv managerial tanar, ambitios si responsabil, ElectrocenterDUE lucreaza atat cu clienții mici cat și mari și îți propune sa ofere un serviciu rapid, de calitate și competitiv de fiecare data.

Suntem acreditati ANRE, licentiati de IGPR, autorizati ISU si avem implementate norme ISO 9001 si 14001 si OHSAS 18001.

Datorita logisticii și dotarilor de care dispunem acum, am reușit sa executam instalații electrice de foarte buna calitate și ca o consecința, în foarte scurt timp am depașit recunoașterea performanțelor în cadrul orașului și județului, având lucrari în aproape întreaga țara, dar și în afara granițelor ei. Astfel ne-am dovedit maturizarea profesionala și mobilitatea, reușind sa venim în sprijinul clienților noștri, pe care ii consideram parteneri buni, dar și prieteni. Investim continuu, dar credem, și suntem siguri ca principala resursa este cea umana. Avem ingineri profesioniști, electricieni și automatiști inovativi, fiind așadar una dintre puținele societați ce au în portofoliu sisteme de "CASE INTELIGENTE" și BMS (Building Management System) - managementul cladirilor civile și industriale.

De ce să ne alegeți pe noi?

De la început am abordat unele valori, cu care ne mândrim şi pe care le aplicăm în cadrul fiecărui proiect la care lucrăm: Responsabilitate. Calitate. Profesionalism. Inovatie.

Am promovat dintotdeauna conceptul de „Instalatii electrice profesionale”, venind cu solutii complete si la standarde înalte si oferind proiectarea instalațiilor electrice, furnizarea de materiale electrice, execuția respectivelor instalații, cât și mentenanța ulterior expirarii garanției de execuție. Suntem recunoscuti atât regional, cât si national în domeniul instalațiilor electrice profesionale prin serviciile pe care le oferim. Ne axam pe crearea unei relatii de afaceri de lunga durata cu toti clientii nostri, prin tratarea lor cu corectitudine, integritate, etica si respect, ceea ce se poate observa si prin intermediul portofoliului nostru.
Instalatii electrice profesionale

Instalatii electrice profesionale